Today.ua

У британському The Telegraph заявили про початок Третьої світової війни, яку ігнорує Захід

У Британії стурбовані критичною ситуацією в Україні. У провідному виданні The Telegraph заявили про початок Третьої світової війни, яку ігнорує Захід. Вказано, що наша держава протистоїть авторитарним, серед яких РФ, Північна Корея, Іран та Китай.

Проти диктатури виступила демократія, яку представляють більшість західних країн та США. Гучний матеріал випустив автор з The Telegraph Девід Акс.

"Проблема для демократій полягає у тому, що тільки автократії поводяться так, ніби війна така, якою вона є: глобальна. Доти, доки це не зміниться, Україна буде у невигідному становищі. Якщо і коли все зміниться, Росія може отримати швидку і тривалу поразку, яка стане уроком для інших автократій. Для населення багатих і вільних країн може бути втішно думати про війну в Україні як про регіональну війну, проте це не так", - наголосив він.

Наголошено, що головні союзники Росії – Іран, Північна Корея та Китай. Вони надають країні-агресору потужне озброєння.

На думку Акса, російські окупанти не можуть перемогти в Україні без союзників з усього світу, так само як і Україна не може здобути перемогу без допомоги міжнародних партнерів. Фактично бойові дії ведуться в Україні та РФ, причому Іран також бере участь у боротьбі проти Ізраїлю як через посередників, так і прямо. Однак конфлікт є глобальним, і ставки також.

Повідомляється, що найсильніші автократії світу сприймають війну в Україні як світову. Вони надають підтримку РФ, щоб посилювати такі країни, які готові нападати, завойовувати й придушувати, кого і коли захочуть.

Раніше про небезпеку, що нависла над усім цивілізованим світом, заявив воєнний експерт Олег Жданов. Він попередив, що у разі відсутності допомоги Заходу, росіяни можуть досягти своєї мети та захопити Київ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ