Today.ua

В Одесі квартиру здають в оренду за 4000 грн: поруч з ліжком – пральна машина

В Україні здають в оренду квартиру всього за 4000 грн на місяць. Вона розташована у курортному місті Одеса. Житло має цікаву особливість – пральна машина знаходиться поруч із ліжком.

Багато українців змушені винаймати житло, бо поки що не можуть купити його. Для більшості одним з головних критеріїв є ціна. У південному регіоні нашої країни з'явилися доступні варіанти.

Об'єкт нерухомості в Одесі має невеликі розміри. Його позиціюють як квартиру для студента. Річ у тому, що мінімальна площа підійде молодим людям, яким головне - зручність й невелика ціна, тому вони ще не заробляють.

Оголошення про оренду невеликої квартири опублікували на платформі OLX. Вказано, що в ній є індукційна плита, холодильник, чайник та пральна машина. Остання через відсутність іншого місця опинилася поряд із місцем для відпочинку.

Власник житла планує здавати його на тривалий період. Також повідомляється, що майбутній орендар має вносити не лише фіксовані 4000 грн, а й оплачувати комунальні послуги – водопостачання та електроенергію. Споживання враховуватиметься за лічильниками.

За словами власника, передбачено проживання однієї особи у квартирі. Вона компактна, чиста та затишна, з "прекрасним розташуванням" та прально-сушильною машиною.

Однак і за таку малу суму можна зняти у місті повноцінне житло площею від 34 квадратних метрів.

Раніше повідомлялося, де в Україні подорожчали, а де подешевшали орендовані однокімнатні квартири.

Також стало відомо, чи можуть орендарі, які багато років проживають у чужому житлі, відсудити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ