Today.ua

Жінкам пропонують грошову допомогу до 8000 доларів: заявки можна подати до 30 листопада

Міністерство цифрової трансформації України оголосило нову освітньо-грантову програму для жінок. Вони можуть одержати до 8000 доларів. Заявки від претенденток приймають до 30 листопада.

У пресслужбі Мінцифри повідомили, що йдеться про гранти на власну справу. Вона покликана допомогти українкам, які роблять перші кроки у бізнесі та тим, хто вже має свій продукт.

Вказано, що 200 найяскравіших учасниць отримають по 3000 доларів (100 000 грн.) на розвиток підприємництва, а дві учасниці з найкращими ідеями додатково отримають по 5000 доларів (185 000).

В програмі:

Заявки на гранти можна подати за адресою до кінця поточного місяця.

Вказано, що 3000 учасниць візьмуть участь у програмі онлайн зі спікерами-практиками. Навчання триватиме 4 тижні, 12 занять. 300 учасниць із найкращими результатами запросять на участь в офлайн-підтримці протягом 6 тижнів, вони пройдуть 18 занять. Серед них 9 лекцій з бізнесу та 9 групових психологічних сесій.

"Освітньо-грантову програму "Початок" втілює мережу центрів підтримки підприємців "Дія.Бізнес" за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та Уряди Японії в Україні. Приєднуйтесь до програми , щоб підвищити продажі та вийти на нові ринки", - зазначили організатори.

Раніше стало відомо, що жінкам в Україні сплачують грошову допомогу від благодійного фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ