Today.ua

Українців попередили про значне подорожчання популярних смартфонів

Українців попереджають про значне подорожчання смартфонів. Значно додадуть у ціні смартфони, що працюють на базі операційної системи Android. Вартість цих девайсів зросте через застосування нового процесора. Зростання ціни слід очікувати вже з початку 2025 року.

Про це стало відомо з інформації, опублікованої виданням SamMobile.

Отже, як повідомляє це видання, зараз компанія Qualcomm працює над розробкою нового процесора Snapdragon 8 Gen 4. Це буде надзвичайно продуктивний процесор нового покоління. Робота над ним вже вийшла на фінальну стадію, і найближчим часом буде завершена.

Втім, у цього чіпа будуть не лише видатні можливості, але й видатна ціна. Та попри це, перші смартфони, виготовлені на базі цього нового мікрочіпа, з'являться на ринку вже на початку 2025 року. Відповідно, що й ціна таких смартфонів також буде рекордною через рекордну вартість процесора.

Як припускають аналітики, зростуть у ціні популярні смартфони, що належать до серій Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy Flip 7, Galaxy Z Fold 7, OnePlus 13, Xiaomi 15 та інші.

Нагадаємо, спеціалісти радять перезавантажувати смартфон щодня. Вони стверджують, що є принаймні три причини, що свідчать на користь щоденного перезавантаження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ