Today.ua

Українці можуть отримати грошову допомогу 10 800 грн від швейцарського фонду

Українці можуть отримати грошову допомогу у розмірі 10 800 грн. Реєстрацію на виплати та відбір розпочав благодійний фонд. На неї можуть претендувати громадяни з вразливих категорій.

Програма реалізується у Вінницькій області. Відкрито реєстрацію на виплати в рамках програми "Гуманітарне реагування в Україні II", що проводиться ГО "ВІСь" у партнерстві з БФ Solidar Suisse Україна за участю Swiss Solidarity (Швейцарія).

Передбачено виплати у розмірі 3600 грн на кожного члена сім'ї. Кошти нараховують протягом трьох місяців. Таким чином, загальна сума фінансової підтримки становить 10 800 грн.

У сезон також надається дотація у розмірі 26 000 грн на домогосподарство – на підготовку до зими. Гроші виплачують переселенцям, які відповідають наступним критеріям:

"Якщо ви відповідаєте цим критеріям, чекайте на інформацію про майбутні реєстрації. Матеріальну допомогу отримують всі зареєстровані особи, які входять до домогосподарства", - зазначили організатори.

 

Як оформити грошову допомогу

Прийом заявок розпочався у районах Вінницької області. Наступні реєстрації заплановані у Барській та Жмеринській громадах. Запитання щодо оформлення виплат можна поставити у робочі дні в період з 10.00 до 17.00 за номерами:

• 068 797 31 61
• 066 100 90 64

Раніше повідомляли, що українці з низькими пенсіями можуть претендувати на грошову допомогу від ООН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ