Today.ua

Київстар оголосив про підвищення тарифів на мобільний зв'язок за передоплатою та контрактом

Київстар оголосив про підвищення тарифів на мобільний зв'язок. Подорожчання торкнеться не лише клієнтів, які обслуговуються за передоплатою, а й тих, хто укладав контракт.

Стало відомо, що подорожчання становитиме від 25 до 55 гривень за пакет послуг. Тарифний план Love UA підвищать зі 150 до 200 грн – на 50 грн, а Без кордонів lite з 75 до 100 грн – на 25 грн.

У пресслужбі Київстару назвали причини перегляду цінової політики. Їх дві: бажання запропонувати абонентам більше можливостей для спілкування з близькими, а також інвестиції у розширення та кіберзахист.

Вказано, що оновлені тарифи передбачають додаткові хвилини для дзвінків на інші мережі:

"Ми відповідально ставимося до місії забезпечення зв'язку у складних умовах повномасштабної війни, в яких наша країна та громадяни живуть понад два роки", - нагадали у Київстарі.

Наголошено, що з 9 квітня подорожчають тарифи для деяких тарифів передоплати, а з 1 травня – для контрактних тарифів та бізнес-клієнтів.

Зміни стосуватимуться тарифних планів, які не оновлювалися з 2022 року.

Також вирішено уніфікувати умови оплати додаткових послуг, серед яких дзвінки, повідомлення та інтернет після використання обсягів у рамках тарифного плану. Якщо раніше абонент після використання тарифних гігабайтів абонент платив за кожні наступні 100 МБ 10 гривень, то у майбутньому компанія надаватиме безлімітний інтернет до кінця доби – але вже за 20 гривень.

Передбачено наступні зміни тарифних планів:

Про зміни можна дізнатися більше за номером 477*9, а також у мобільному додатку "Мій Київстар".

Абонентам сповістять про зміни за допомогою SMS – не менше ніж за сім днів до їх введення.

Раніше Київстар оголосив про введення нового коду у телефонних номерах клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ