Today.ua

Жінкам в Україні виплатять допомогу до 45 тисяч гривень: у Мінреінтеграції назвали умови

Деякі українки, що належать до соціально вразливих категорій населення, отримають допомогу до 45 тисяч гривень. Гроші їм дадуть на започаткування, відновлення або розвиток власної справи. Особливість цієї допомоги в тому, що її можуть отримати лише жінки, причому лише ті жінки, які проживають у певній місцевості та відповідають заявленим критеріям вразливості.

Про те, хто може розраховувати на таку допомогу, та як подати заявку на її отримання, розповіли у Telegram-каналі Мінреінтеграції.

Отже, право на таку допомогу мають жінки, які проживають на території Запоріжжя та Широківської громади у Запорізькій області. Причому, на неї можуть розраховувати як ті жінки, що мають статус ВПО, так  і місцеві жительки. А от дадуть її не всім, а лише тим, хто належить до соціально вразливих категорій.

Зокрема, на таку допомогу можуть претендувати:

Ті, кому буде призначена така фінансова допомога, матимуть змогу ще й отримати безплатні консультації фахівців із розробки бізнес-ідеї. Крім того, їм дадуть юридичний супровід у реєстрації ФОП, допоможуть подати першу фінансову звітність та правильно сплатити податки.

Для того, щоб отримати допомогу, слід заповнити заявку:

Форма заявки завантажується і заповнюється у форматі Word. Після цього заявку необхідно надіслати на таку електронну пошту: ukrprostirnet@gmail.com</a rel="nofollow">

Жінкам, які підходять за критеріями та вирішили зануритись у вир приватного бізнесу, слід поквапитись із оформленням заявок. Їх прийматимуть лише до 22 листопада.

Нагадаємо, українцям збільшили суму допомоги від ООН майже до 4000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ