Today.ua

Виробника майонезу “Щедро“ вкотре впіймали на маніпуляції з вмістом олії

До редакції інтернет-видання today.ua надійшов лист від читача Максима Л., який повідомив, що виробник майонезу "Щедро" обманює споживачів. У листі читач зазначає, що на упаковці майонезу зазначено, що він містить оливкову олію, а насправді в складі майонезу її всього 0,01%.

Це не перший випадок, коли виробник майонезу ТМ «Щедро» вдається до підступних маніпуляцій із вмістом корисних інгредієнтів.

Обурений читач вважає , що виробник майонезу "Щедро" повинен бути покараний за такий нечесний вчинок. Але чи можна його притягнути до відповідальності?

Ми закликаємо виробника майонезу "Щедро" до совісті та здорового глузду. Негоже заробляти на співвітчизниках таким низьким методом як маніпуляція зі вмістом оливкової олії.

Ми також закликаємо споживачів бути уважними при виборі харчових продуктів. Ретельно читайте склад продуктів, щоб не бути обманутими.

Що потрібно зробити споживачам, щоб не потрапити в пастку виробників майонезу:

Ми сподіваємося, що ці поради допоможуть вам не потрапити в пастку виробників майонезу та зробити правильний вибір.

А виробника майонезу Щедро ми закликаємо припинити маніпуляції, тому що репутаційні втрати можуть бути значно вагомішими за заробіток від таких маніпуляцій.

Раніше ми писали, що як приготувати буряк за 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ