Today.ua

Укрзалізниця запустить додаткові поїзди важливими маршрутами: розклад та ціни

Головний залізничний перевізник України повідомив про додаткові поїзди, які курсуватимуть між великими українськими містами. Однак лише у святкові дні. Про які рейси йдеться і скільки коштують квитки?

В Укрзалізниці подбали про те, щоб на великодні свята українцям простіше було вирушити з Києва до Львова та Одеси, або здійснити подорож у зворотному напрямку. Для цього буде запущено додаткові поїзди, про що повідомили у прес-службі перевізника.

"Укрзалізниця у тестовому режимі повертає до Одеси швидкий поїзд Інтерсіті+", - сказано у новому повідомленні компанії.

Так, 3, 4 та 5 травня поїзд під номером 761/762 маршрутом Київ – Одеса вирушатиме зі столиці о 06:03 і вже о 13:34 буде прибувати до пункту призначення. У зворотному напрямку поїзд рухатиметься в ті самі дати за розкладом: відбуття о 14:20 та прибуття о 21:50.

Разом з тим в Укрзалізниці ухвалили рішення на великодні вихідні збільшити кількість квитків на потяги з Києва до Львова. Для цього 4 та 5 травня між цими двома великими містами ходитиме не стандартний поїзд Hyundai, а більш місткий двоповерховий поїзд Skoda.

Планується також призначення додаткових рейсів на поїзд за номером 777 маршрутом Київ – Львів.

Зазначимо, що квитки на потяг Київ - Одеса та у зворотньому напрямку вже надійшли у продаж. Вартість місця у сидячому вагоні першого класу становила 901 гривню, а другого – 462 гривні.

Щодо квитків до Львова, то в Укрзалізниці пообіцяли, що вони з'являтимуться у продажу поступово.

Нагадаємо, що Укрзалізниця запустила нову програму купівлі квитків, яка допоможе пасажирам знайти вільне місце у поїзді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ