Today.ua

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Українці матимуть змогу отримати кешбек за оплату комунальних послуг. Приватбанк повідомив про нову програму, яка діятиме до середини літа.

Жителі України витрачають чималі суми на оплату води, газу, світла та інших послуг ЖКГ. Але нова акція від Приватбанку дозволить заощадити. У прес-службі банку повідомили, що 18 квітня 2024 року стартувала програма, учасники якої зможуть отримати 3% кешбеку під час оплати комунальних послуг. Діятиме вона до 18 липня 2024 року.

Акція доступна клієнтам Приватбанку з ідентифікаційним кодом віком від 18 років, які користуються гривневими картками "Універсальна" та "Універсальна Gold", а також преміальною. Щоб скористатися програмою повернення коштів, потрібно зареєструватися одним із доступних способів:

Далі необхідно сплатити комунальні послуги в меню "Платежі" у Приват24 з кредитних коштів. І після отримати кешбек у розмірі 3% на картку, але не більше 300 гривень на місяць з урахуванням податку на доходи фізичних осіб. У прес-службі банку зазначили, що компенсацію буде виплачено через тиждень після здійснення платежів.

У Приватбанку також наголосили, що для участі у вигідній акції клієнтам обов'язково пройти реєстрацію. Зазначається, що у програмі вже бере участь понад 6500 осіб.

Нагадаємо, що українці можуть отримати кешбек і при покупці вітчизняних товарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ