Today.ua

Укрпошта та Нова пошта повідомили графік роботи на Великдень

Найбільші поштові оператори та старі конкуренти Укрпошта та Нова пошта оголосили графік роботи на Великдень. У цьому матеріалі ми розповімо, чи зможете ви відправити, чи отримати посилку у неділю.

Компанія Нова пошта повідомила, що у суботу її відділення працюватимуть за стандартним графіком, а в неділю співробітникам буде надано великодній вихідний. У святковий день відділення НП будуть закриті по всій країні. До дому та поштоматів 5 травня посилки також не доставлятимуть.

У понеділок компанія продовжить надавати послуги відповідно до стандартного графіка. Уточнити його для конкретного відділення можна на вебсайті приватного поштового сервісу.

Нова пошта зазначає, що служба підтримки працюватиме навіть у великодню неділю, причому цілодобово.

Конкуренти з Укрпошти повідомили, що Великдень не стане підставою для зміни графіку роботи поштових відділень.

"04.05, 05.05, 06.05 – відділення працюють за звичайним графіком. Вихідного не буде, короткого робочого дня не буде", – заявили у компанії.

Уточнити графік роботи відділення, що вас цікавить, можна на сайті компанії за його адресою або поштовим індексом. Зазначимо, що неділя у відділеннях Укрпошти зазвичай є вихідним днем.

Нагадаємо, компанія Нова пошта повідомила, що відкрила нове закордонне відділення. Іспанія стала вже 12-ю державою, де з'явилося представництво компанії.

Нове відділення відкрито у Барселоні. При надсиланні посилки вагою до 10 кг з України клієнт заплатить 1700 грн. Про інші тарифи для каталонського відділення Нової пошти ми писали в нашому сьогоднішньому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ