Today.ua

У Мережі з'явилась інформація про евакуацію влади з Харкова: коментар ОВА

Останніми днями у Мережі поширюється інформація, що Харків готуються здавати. Начебто з міста почалась евакуація влади. Кажуть також, що евакуюють і сім'ї військовослужбовців. На тлі таких чуток радять і харків'янам покинути місто, щоб не потрапити під шквальний вогонь, коли лінія фронту переміститься на міські вулиці.

Втім, у місцевій ОВА спростували чутку про евакуацію влади з Харкова, назвавши її ворожим фейком. Там кажуть, що всі владні установи, як міські, так і обласні залишаються на своїх місцях і не мають наміру покидати міста.

"Опублікована в соціальних мережах інформація щодо евакуації з Харкова владних установ, родин військових та інших не відповідає дійсності. Усі органи влади, зокрема і керівництво Харківської обласної військової адміністрації, продовжують працювати на місцях", - йдеться у повідомленні Telegram-каналу Харківської ОВА.

Там також закликають містян не вестись на ворожі фейки та не виїжджати з міста. Попри те, що ворог активно проштовхує чутку про наступ на Харківську та Сумську області, насправді ніяких ознак такого наступу не бачать ні українські військові, ні західні експерти.

Місто живе і працює, попри щоденні обстріли та спроби ворога посіяти паніку серед харків'ян.

Нагадаємо, як стало відомо тижнем раніше, було ухвалено рішення про перенесення виробничих потужностей унікального машинобудівного заводу з Харкова на захід України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ