Today.ua

У McDonald's Ukraine зробили несподівану заяву під час війни

Незважаючи на війну в Україні, мережа McDonald's не має більше наміру скорочувати свою присутність у нашій країні. Уже 2024 року ця міжнародна компанія планує відкрити щонайменше 6 нових ресторанів на підконтрольній території.

Про це заявила на пресконференції CEO McDonald's Ukraine Юлія Бадрітдінова.

На початку повномасштабної війни McDonald's Ukraine згорнула свою роботу в усіх містах України. Однак уже наприкінці 2022 року, оговтавшись від шоку, McDonald's стала відновлювати свої колишні позиції. Першими приступили до роботи ресторани у Львові та Києві. А згодом компанія поступово стала повертатись в усі міста, де у неї були ресторани швидкого харчування.

У підсумку McDonald's Ukraine відновила роботу 60% своїх закладів. Усі вони, природно, розташовані на території, яка підконтрольна Україні. А в нинішньому році компанія планує відкрити в нашій країні ще не менше 6 нових ресторанів. Нові заклади відкриються в передмісті Києва, а також в Ужгороді та Чернівцях.

"Ужгород і Чернівці - єдині обласні центри, де немає McDonald's. Цього року там відкриємося", - повідомила топ-менджерка.

Нагадаємо, після збитку, з яким McDonald's Ukraine закінчила в Україні 2022 рік, у 2023-му вона отримала прибуток близько 1,2 млрд гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ