Today.ua

Ощадбанк змінив термін дії карток для клієнтів: названо дедлайн

Ощадбанк змінив термін дії карток для клієнтів. Йдеться про ті, термін дії яких закінчився з лютого 2022 року, коли розпочалася повномасштабна війна з Росією.

У пресслужбі Ощадбанку повідомили про продовження дії карток до 30 вересня 2024 року. Це пов'язано з воєнним станом в Україні. Українцям не потрібно звертатися до банку – пролонгація проводиться автоматично.

Таким чином, навіть після закінчення дії карток вони продовжуватимуть повноцінно працювати. Тому на дату, вказану на пластиці, можна не звертати уваги. Власники зможуть знімати готівку в банкоматах або на касах супермаркетів, а також проводить розрахунки у торгових мережах та оплачувати послуги в установах.

Якщо нову картку вже перевипущено в Ощадбанку і є відповідне повідомлення, потрібно звернутися до банківського відділення та забрати її.

"У зв'язку з воєнним станом Ощадбанк для зручності клієнтів продовжив термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб, до 30 вересня 2024 року. Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких минув, починаючи з лютого 2022 року", – зазначили співробітники "Ощадбанку".

Нагадаємо, що Ощадбанк вже кілька разів продовжував термін дії своїх карток – аналогічно через воєнний стан у державі. Попередній раз був наприкінці 2023 року – до 31 березня 2024 року.

Скільки готівки можна зняти у банкоматі Ощадбанку

В Україні після початку повномасштабної війни у банкоматах було встановлено ліміти на зняття грошей у банкоматах. Це було необхідно, щоб уникнути дефіциту та забезпечити коштами більше людей.

Наразі обмежень немає – у кожного банку свій ліміт на зняття готівки. Ощадбанк дозволяє знімати до 50 000 грн на добу.

Нагадаємо, що Україна вирішила продати два державні банки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ