Today.ua

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

Три основні українські мобільні оператори - Київстар, Vodafone та lifecell намагаються створити для своїх клієнтів не лише якісний, але й доступний зв'язок. У кожного з цих операторів є недорогі тарифи, якими можуть користуватись навіть люди з обмеженим сімейним бюджетом.

Про бюджетні тарифи, які пропонують ці оператори, розповіло видання hvylya.

Тарифи на мобільний зв'язок, на жаль, зростають паралельно з рештою цін на товари та послуги в Україні. Водночас, якщо вам не треба сидіти в Інтернеті цілодобово з мобільного телефону, можна скористатися бюджетним тарифом і не витрачати зайвих грошей на мобільний зв'язок.

Вартість найдешевших тарифних планів та пакети послуг можна знайти на сайтах операторів.

Київстар

Цей мобільний оператор пропонує клієнтам бюджетний тариф "Любов до батьків". Його вартість 125 гривень на місяць. За ці гроші можна отримати такі послуги:

Крім того, абонент, який перейшов на цей тариф, може обрати собі одну суперсилу. За неї не доведеться вносити доплату.

Lifecell

У lifecell вартість бюджетного тарифного плану значно дешевша, ніж у Київстар – лише 90 гривень. Стільки доведеться віддати за тарифом "Просто Лайф". Користувачі цього тарифу отримають такий пакет послуг:

Крім того, він ще включає в себе безлімітне користування освітніми платформами, безкоштовну роздачу інтернету через прилади та 10% знижки для студентів.

Vodafone

У Vodafone за бюджетний тариф доведеться віддати більше, ніж у lifecell, і навіть більше, ніж у Київстар. У цього оператора недорогий тариф Turbo з акцією TurboБезлім можна придбати за 165 гривень на 4 тижні користування.

Сюди входять такі послуги:

Після завершення акції TurboБезлім користувачам будуть доступні такі базові умови тарифу:

Нагадаємо, абоненти можуть дізнатись, куди зникають гроші з мобільних рахунків. Мобільні оператори розповіли, як про це можна дізнатись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ