Today.ua

Нафтогаз витратить мільйони на дзвінки від клієнтів: названо вартість хвилини розмови з оператором

Нафтогаз планує витратити 74,35 мільйона гривень на закупівлю послуг з прийому та обробки дзвінків для комунікаціє з клієнтами. Компанія оголосила про відповідний тендер.

Оголошення про тендер розміщено в системі Prozorro. Нафтогаз окремо закуповуватиме послуги з вихідних та вхідних дзвінків. На ті й на інші буде виділено однакові суми - по 37 млн 175 тис. 384 грн 17 коп.

Обов'язковою умовою закупівлі вказано "тотальний запис розмов операторів із клієнтами". Необхідне зберігання всіх записів розмов протягом мінімум 12 місяців в режимі доступу для співробітників постачальника газу.

Тарифікація розмов  буде посекундною. Телефонні розмови українців з операторами компанії обійдеться досить дорого – 3,45 грн, а кожна секунда – 6 копійок. Компанія закуповує для вхідних та вихідних дзвінків по 10 млн 775 тис. 474 хвилин - близько 180 годин. Розмови буде оплачувати Нафтогаз, але фактично – самі клієнти, які сплачують за газ.

Наразі пропозиції зробили дві організації: ТОВ "ЕКОЛЛ" -  договір на 32 326 422 грн, а ТОВ "А.Р.С.І." – на 27 602 370,08 грн. Надавач послуг за меншу вартість очікує рішення представників Нафтогазу. А.Р.С.І. зробив пропозицію вчора, 22 серпня.

Після перемоги в аукціоні пропозиція буде розглянута замовником, а також опубліковане повідомлення про намір укласти договір. Постачальник повинен надати необхідні документи.

Раніше повідомлялося про скандал, який виник на Волині: місцева селищна рада вирішила провести тендер і закупити яйця по 50 гривень за штуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ