Today.ua

Командувач ОС ЗСУ Сергій Наєв привітав захисників з професійним святом

У День Збройних сил України Сергій Наєв звернувся до всіх українських захисників, щоби привітати їх із професійним святом. Командувач Об'єднаних сил ЗСУ висловив подяку громадянам, які обстоюють національні інтереси.

Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних Сил. Багато українців активно вітають військовослужбовців із їхнім професійним святом у соціальних мережах, висловлюючи їм свою повагу та подяку. До них приєднався і генерал-лейтенант Сергій Наєв. У своєму Фейсбук він опублікував відео, яке показує важку працю наших захисників, які щодня протистоять російським окупантам.

"Це свято, по суті, стало всенародним, адже триває нещадна війна з російським агресором за існування української нації. Дякую кожному, від чиєї майстерності, хоробрості, міцності духу і сталевої волі залежить подальша доля нашої країни, наших сімей, майбутнє наших дітей", - написав Командувач ОС ЗСУ.

Сергій Наєв подякував солдатам-піхотинцям, відзначивши їх стійкість, артилеристів за їхню майстерність та захисників українського неба за припинення спроб ворога завдавати ударів по містах та селах. Генерал-лейтенант також висловив подяку всім українцям, які взяли до рук зброю, щоб протистояти загарбникам.

"Ви є гордістю і надією нашого народу. Слава Україні! Разом переможемо!", - написав воєначальник.

А раніше ми писали про те, що Нацбанк випустив нову монету, присвячену українським волонтерам, які щодня допомагають захисникам України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ