7500 гривень на дитину: сім'ї з Києва отримають одноразову грошову допомогу

Автор: Ольга Березовська

Деяким родинам з української столиці виплатять одноразову матеріальну допомогу від міської адміністрації. Хто може її одержати?

7500 гривень на дитину: сім'ї з Києва отримають одноразову грошову допомогу - today.ua

Київська міська державна адміністрація продовжує допомагати мешканцям столиці, які потребують підтримки. Так, у Києві працює програма "Турбота. Назустріч киянам". Вона передбачає виділення одноразової фінансової допомоги багатодітним сім'ям, які мешкають у місті.

Отримати її можуть батьки з трьома та більше дітей, у тому числі проект передбачає допомогу й внутрішньо переміщеним особам. Проте претендувати на одноразову виплату можуть лише сім'ї, які стоять на обліку в органах захисту населення Києва.

Згідно з розпорядженням міського голови, як додаткова підтримка для багатодітних батьків буде виплачено допомогу у розмірі 7500 гривень на кожну дитину. Гроші на ці цілі було виділено із міського бюджету на 2024 рік.

Популярні зараз

Шмигаль зробив заяву щодо подальшого фінансування пенсій та соцвиплат в Україні

У ПЦУ розставили крапки над “і“ у питаннях жіночого дрес-коду для відвідин церкви

В Україні починається масовий перерахунок субсидій: що зміниться

В Україні пропонують починати шкільну освіту з 3-5 років

7500 гривень на дитину: сім'ї з Києва отримають одноразову грошову допомогу

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Щоб отримати фінансову підтримку багатодітним сім'ям з Києва, не потрібно додатково звертатися до органів влади. Виплати буде перераховано їм на банківську картку, відкриту в банку, який є учасником проекту "Муніципальна картка "Карта киянина".

Нагадаємо також, що матеріальну підтримку українцям надають зарубіжні організації. Так, в Україні розпочалася реєстрація на грошову допомогу від Норвезької ради у справах біженців, яку можуть пройти ті, хто опинився у складній життєвій ситуації.