Today.ua

Зеленський заявив про ракетний удар по своєму кортежу в Одесі: “Є загиблі та поранені“

Президент України прокоментував сьогоднішній ракетний удар по Одесі. Він відбувся під час візиту прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса.

Грецькі видання першими повідомили, що під час руху вулицями Одеси кортежів президента України та глави грецького уряду росіяни завдали ракетного удару по місту. Вони припустили, що це не є випадковістю.

Зазначається, що автомобіль, в якому знаходився Володимир Зеленський, рухався приблизно у 150 метрах від машини Кіріакоса Міцотакіса.

Через нетривалий час державний міністр Греції Ставрос Папаставру, який також перебуває у складі місії, повідомив стурбованих співгромадян:

"У нас все добре".

Пізніше Володимир Зеленський заявив із приводу обстрілу:

"Ви бачите, з ким ми маємо справу - їм все одно, куди бити. Я знаю, що є жертви. Усіх деталей не знаю, але знаю, що є жертви. Висловлюю мої співчуття. Але ви бачите: військові чи цивільні, хто б не був… є гості міжнародні – цим людям все одно. Вони або з глузду з'їхали, або не контролюють армію".

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс прибув сьогодні в Україну рано-вранці. Він відвідав прикордонну станцію, а потім зустрівся із президентом України в Одеському порту.

Нагадаємо, Інститут з вивчення війни включив до своєї чергової доповіді дані з публікації в The Times. Британське видання у ній повідомило, що російські військові продають українських полонених на чорному ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ