Today.ua

Зарплата до 29 тис. грн: в Україні з'явилася високооплачувана робота для касирів

В Україні з'явилася високооплачувана робота для касирів. Їм пропонують заробітну платню до 29 тис. грн.

Професія касира зазвичай не входить до рейтингу грошових. Однак багато залежить від міста, компанії та обов'язків, які потрібно виконувати. Декому навіть без досвіду пропонують високий дохід.

На профільному порталі пошуку роботи Work з'явилися три вакансії з високою зарплатою.

Касир гриль-бару

У Києві шукають пунктуального та відповідального співробітника, якому запропонують динамічну роботу. Йому треба мати при собі санітарну книгу.

До обов'язків входитимуть знання асортименту, консультації клієнтів, робота з касою та контроль чистоти вітрини. Роботодавець пропонує стажування зі 100-відсотковою оплатою, гнучкий графік, зарплату від 25 до 27 тис. грн та перспективу кар'єрного росту.

Касир у магазин техніки Apple

У Харкові з'явилася вакансія для продавця електроніки. Співробітникам запропонують навчання у експертів, гнучкий графік – 5 робочих та 2 вихідних (плаваючих), а також можливість впливати на свій дохід. Передбачено ставку, а також відсоток за виконання продажів. Зарплата складає від 15 до 25 тис. грн.

Кредитний експерт у ломбард

У Києві шукають оцінювачів до ломбарду. Пропонують пройти стажування із виплатою стипендії, а також офіційне оформлення згідно з КЗпП. До обов'язків входять консультації клієнтів та оцінка заставного майна (побутова техніка, електроніка, дорогоцінні метали). Залежно від кількості змін заробітна плата співробітників складе від 20 до 29 тис. грн.

Раніше повідомлялося про грошову роботу для водіїв – їм пропонують заробітну плату до 143 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ