Today.ua

Валерій Залужний назвав улюблену українську співачку: фото

Співачка Ірина Федишин виклала у соціальній мережі Instagram фотографії з колишнім головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. Вона повідомила, що їй вдалося поспілкуватися з генералом перед заокеанським турне.

"Історична постать – Валерій Залужний". Так починається текст посту Ірини Федишин у Instagram. Вона пише, що зустріч була дуже щирою та простою. Залужного співачка називає Залізним генералом.

"Перед поїздкою у тур Америкою і Канадою, мала честь зустрітися з Залізним генералом. Валерій Залужний побажав успіхів у турі та підписав сувеніри для моїх прихильників за океаном", - написала Ірина Федишин.

Співачка розповіла, що вони обмінялися із Валерієм Залужним подарунками. Ірину дуже зворушило те, що ексглавком ЗСУ знає її пісні та навіть назвав її улюбленою співачкою.

"Залишилася під враженнями від спілкування. Залізна Людина з великим серцем", - поділилася емоціями з підписниками Ірина Федишин.

Нагадаємо, з першого дня війни та до 8 лютого поточного року Валерій Залужний очолював Збройні сили України. Під його командуванням ворога було вигнано з-під Києва, Чернігова, Сум, Харкова, з Херсона.

Після того, як президент Володимир Зеленський відправив генерала у відставку, він присвоїв йому звання Героя України.

Проте конфлікт, який існував між ними, це не згладило. 1 травня політичний блогер Карл Волох повідомив на своїй сторінці у Facebook, що йому вдалося поспілкуватися з колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Генерал повідомив, що готується до посади посла у Великій Британії, не виключає порушення проти себе на батьківщині кримінальної справи та роздумує над тим, щоб після війни балотуватися в президенти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ