Today.ua

В Україні відкрився прийом заявок на отримання продуктових наборів: хто може оформити допомогу

Мешканці однієї з областей України зможуть отримати продуктові набори від громадської організації "Штаб Зарічний". Допомогe почнуть видавати з 13 листопада за підтримки благодійного фонду The Eneida Foundation. Прийом заявок стартував 12 листопада.

Отримати продуктові набори зможуть внутрішньо переміщені особи, які мешкають у Кривому Розі та Криворізькому районі. Заповнення анкети для отримання допомоги є обов'язковим. Зробити це можна cьогодні за посиланням.

Видача допомоги буде здійснюватися особисто в руки одержувачам 13 листопада у штабі громадської організації. За умовами надання продуктових наборів дозволено видавати 1 набору сім'ям, у яких від 2 до 4 членів, а якщо сім'я складається з 5 осіб, то до видачі належить 2 набори.

Не всі ВПО з реєстрацією у місті Кривий Ріг та Криворізькому районі зможуть розраховувати на таку гуманітарну допомогу, а лише:

При отриманні допомоги при собі обов'язково потрібно мати оригінали документів: довідка ВПО (тільки паперовий вид) паспорт, ІПН, свідоцтво про народження дітей.

Заповнення форми ще не гарантує отримання допомоги, адже заявників дуже багато і пріоритет надаватиметься найбільш потребуючим категоріям громадян.

У разі виявлення отримання допомоги на окремих членів сім'ї, зареєстрованих за однією адресою, організація залишає право за собою відмовити надалі такій сім'ї у допомозі. Звертатися за цією допомогою можна не раніше, ніж через місяць після того, як ви отримували інші види допомоги від інших благодійних фондів.

Слідкуйте за оновленнями організації "Штаб Зарічний" на їхній Facebook-сторінці.

Раніше повідомлялося, що українці отримають по 16,2 тис. грн на закупівлю дров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ