Today.ua

Українським сім'ям видадуть безкоштовні продукти: хто та як може звернутися за допомогою

В Україні тисячі людей потребують підтримки, оскільки через війну опинилися у важкому становищі. На щастя, їм готові допомогти численні волонтерські та благодійні фонди. І один з них пропонує деяким категоріям населення безкоштовні продукти.

Громадська організація під назвою "Футурама" відкрила попередній запис на отримання гуманітарної допомоги мешканцям міста Краматорськ. Але отримати безкоштовні продуктові набори можуть лише сім'ї, де є діти віком до 15 років. Це стосується як місцевих жителів, так і внутрішньо переміщених осіб.

Під час реєстрації працівники організації з'ясують, чого саме потребують люди цього населеного пункту, і вже після повідомлять про дату та місце видачі.

Сім'ям, які бажають отримати гуманітарні набори, необхідно заповнити запропоновану анкету, яку можна знайти за цим посиланням. У ній слід зазначити такі дані:

Співробітники організації зазначають, що заповнення цієї форми не гарантує отримання продуктового набору. Тому просять заявників чекати на дзвінок від представника фонду, який і розповість, що потрібно робити далі, щоб забрати допомогу.

А раніше ми писали, що мешканці однієї з областей можуть подати заявку на отримання гуманітарної підтримки щомісяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ