Today.ua

Українські безпілотники вдарили по восьми областях РФ

У ніч на 20 квітня Україна завдала удару десятками дронів-камікадзе по об'єктах у РФ. Вони досягли восьми російських областей.

Міністерство оборони РФ підтвердило, що українські БпЛА йшли на об'єкти у восьми регіонах Росії. Були атаковані:

За традицією в російському відомстві набрехали, що всі безпілотники були успішно збиті ще на підході до цілей. За даними Міноборони РФ, вдалося вразити 50 ударних БпЛА України.

Проте, жителі Смоленської області повідомляють, що на перевальній станції компанії "Лукойл" у Кардимовому є серйозні пошкодження. Там після ударів українських безпілотників почалася серйозна пожежа.

Також є інформація, що українцям вдалося вразити кілька російських електропідстанцій, які забезпечують енергією військові об'єкти. Це спричинило відключення світла.

Офіційної інформації про результати атаки поки що немає. Відомо лише, що вона була спільно підготовлена СБУ, ГУР та Силами спецоперацій Міноборони України. За неофіційними даними, які прийшли через інсайдерів у силових відомствах, дронам-камікадзе вдалося вразити три електропідстанції та базу зберігання пального.

Минулої ночі свою повітряну атаку на Україну провела Росія. Як завжди, терористи били не по військових об'єктах, а по мирних містах.

На Дніпровщині лише кілька годин тому завершили пошукові роботи. У регіоні сьогодні оголошено жалобу за вісьмома загиблими внаслідок ракетного удару Росії.

Нагадаємо, один зі стратегічних бомбардувальників Ту-22 М3, які летів завдавати удару по півдню України, вчора було збито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ