Today.ua

У ексначальника ТЦК Самбора знайшли мільйони гривень та безліч квартир

Колишній начальник скандально відомого ТЦК у місті Самбір Сергій Бабич виявився мільйонером. Його дружина володіє великою кількістю нерухомості, а на дочку переписано два будинки та земельні ділянки.

Декларація доходів військкома за минулий рік зазначає, що на своїй посаді голови ТЦК Самбора він заробив 1,8 млн грн. Якщо розділити цю суму на 12, то вийде – по 150 тисяч гривень на місяць. Тобто, перебуваючи в глибокому тилу, він заробляв на 50% більше, ніж ті українські військові, які б'ються з ворогом на лінії зіткнення.

Крім цього, Сергій Бабич задекларував 4,6 млн гривень інших доходів. Його дружина, з якою ТЦКшник розлучився минулого року, працює у лікарні та отримує 100 тисяч гривень на рік. Це не заважає їй мати у власності п'ять квартир у Львові середньою квадратурою майже 60 метрів, а також квартиру в Києві на 50 квадратних метрів.

До 2023 року Сергій Бабич володів Toyota Land Cruiser та Volkswagen e-Golf 19-го року випуску. Минулого року він купив за 1 млн гривень Lexus RX 350.

На свою доньку ексвійськком переписав два будинки у Самборі та селі Стрілковичі. Також вона має дві земельні ділянки, однією ділянкою володіє сам Бабич.

Нагадаємо, ТЦК і СП міста Самбір прогримів на всю країну після відео з побиттям його співробітниками переселенця з Харкова, що з'явилося в інтернеті.

Чоловік записав відео, в якому розповів, що його незаконно затримали та насильно утримують у територіальному центрі комплектування. Таких історій з кожним днем в Україні стає дедалі більше.

Раніше ми повідомляли, що співробітники ТЦК матимуть змогу відстежувати ухилянтів за допомогою міських камер відеоспостереження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ