Today.ua

У блузці кольору ультрамарин: Олена Зеленська привітала дітей з Днем святого Миколая

Олена Зеленська побувала на Житомирщині. Перша леді України привітала дітей з Днем святого Миколая.

Дружина Володимира Зеленського побувала у двох "Школах супергероїв", створених при дитячих лікарнях. Вони навчаються ті, хто змушений тривалий час перебувати на лікуванні та які неспроможні відвідувати звичні класи. У них є можливість не тільки проходити терапію, а й проходити програму разом із педагогами та спілкуватися з однолітками. Наразі в Україні вже 11 таких шкіл.

Дружина президента України обрала ефектний образ. Вона поєднала подвійну блузку кольору аквамарин та коричневі штани палаццо. Вбрання доповнили зручні чорні лофери.

Почесна гостя зробила жіночну зачіску та зібрала волосся на потилиці. Тонкі риси її обличчя підкреслив ніжний макіяж у натуральних тонах. Вуха Олени прикрасили масивні сережки.

"Разом досліджували історію Святого Миколая на святковому уроці і взагалі чудово провели час. Солодощів нашим супергероям часто не можна, тож у коробки з подарунками від мого Фонду ми поклали не менш приємні речі – набори для розвитку та творчості, іграшки та конструктори, якими зможе користуватися весь клас", - наголосила Зеленська.

Знаменита українка відзначила, що подарунки доставили і в інші аналогічні школи по всій країні, щоб у всіх було свято з новими враженнями.

"Користуючись нагодою, вітаю з Днем святого Миколая всіх дітей та близьких. Нехай вам буде тепло та радісно разом, нехай так буде завжди, і жодні випробування цьому не завадять!" – резюмувала обраниця глави держави.

Раніше Олена Зеленська розповіла про перше кохання своєї 19-річної доньки Олександри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ