Today.ua

Три найкращі стрижки для жінок з круглим обличчям: стилісти назвали особливості зачісок

Жінкам з круглим обличчям буває складно підібрати зачіску, тому що потрібно візуально зробити його більш витягнутим та витонченим. Цього ефекту допоможуть домогтися три стрижки, які відвернуть увагу від щік.

Піксі

Якщо у дівчини кругле обличчя, потрібно створити на маківці максимальний об'єм. У такому разі недолік буде практично непомітним. На таку коротку стрижку наважиться не кожна красуня, але вона буквально створена для сміливих та впевнених у собі особистостей.

Контури обличчя пом'якшать хвилі у верхній частині голови, а за рахунок коротко пострижених або навіть поголених скронь вилиці здаватимуться меншими.

Боб з довгим чубчиком

Цей варіант підійде для волосся середньої довжини. Можна вибирати каре будь-якого виду, але найбільше підійде асиметричне і з шарами. Пасма ніжно обрамляють обличчя, яке буде ніжнішим і витонченішим, а не масивним. Краще уникати прямого бобу та густого чубчика, який монолітом нависає на лобі. А ось рваний чи косий виглядатимуть виграшно.

Боб з довгим чубчиком "витягує" обличчя. Ця зачіска найбільш виграшно виглядає на щільному і прямому волоссі, хоча підійде і для кучерявих.

Каскад

Витягнуті локони з боків та різкі переходи довжини візуально звужують широке та кругле обличчя. Щоки прикриті, що відволікає від них увагу. Стрижка підійде для волосся різної довжини – від середньої до максимальної.

Особливо виграшно каскад виглядає з меліруванням або колоруванням – вертикальні контрастні пасма також наближають обличчя до овалу.

Нагадаємо про наймоднішу стрижку 2024 року - це "майка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ