Today.ua

Торт-пломбір без печива та випічки: рецепт ніжного десерту зі смаком з дитинства

Якщо ви вирішили побалувати себе та сім'ю смачним десертом, необов'язково йти до магазину. Можна приготувати чудовий торт-пломбір вдома. А ми розкажемо, як це зробити.

Торт-пломбір – це ніжний та ароматний смаколик, який не потребує випікання та використання печива або вже готових коржів.

Рецепт торта без випічки

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Почати приготування потрібно з основи для торта. Нею стане крихта. Щоб її зробити, треба в глибокій мисці змішати борошно, цукор і натерті на тертці 150 грамів вершкового масла.
  2. Перетріть у дрібну крихту інгредієнти та обсмажте на сухій сковороді до апетитного рум'яного кольору.
  3. Тепер можна переходити до приготування крему для торта. Для цього в сотейник вбийте яйця, додайте цукор, крохмаль, сіль та ванілін.
  4. Змішайте інгредієнти до однорідної консистенції та влийте сметану.
  5. Ще раз ретельно перемішайте та доведіть масу до кипіння на невеликому вогні, постійно помішуючи.
  6. Наприкінці додайте 50 грамів вершкового масла, перемішайте, зніміть з вогню і остудіть.
  7. Для формування торта потрібно застелити форму пергаментом та викладати шарами крихту та крем.
  8. Після десерт треба поставити на 2-3 години у холодильник.
  9. Потім порізати порційно і подавати до столу з гарячим чаєм, какао або кавою.

Смачного!

А раніше ми розповідали про те, як приготувати смачне домашнє печиво із трьох інгредієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ