Today.ua

Стрижка 90-х стане трендом весни 2024 року: як виглядає наймодніша зачіска

Стрижка 90-х стала одним з головних трендів майбутньої весни. Стилісти радять її тим, хто хоче освіжити образ за рахунок добре відомих прийомів, якими користувалися модниці минулих десятиліть. Дізнайтеся про особливості ефектної зачіски.

Майстри надихнулися тенденціями минулих років і активно впроваджуватимуть їх у новому сезоні. Стрижка 90-х не має характерної назви, але має особливість, яка її відрізняє від інших. "Фішка" у шарах, які м'яко спадають хвилями біля обличчя. Вони створюють видимість відрослого волосся. Така зачіска оптимально підходить для жінок з тонкими локонами, яким не вистачає об'єму.

У зачісці з вайбом 90-х використовуються ніжні шари, які роблять пасма більш витонченими. Основне завдання цієї стрижки – створити пишність біля обличчя, але при цьому уникнути надмірної багатошаровості. Мета стиліста полягає у тому, щоб волосся виглядало природно, ніби стрижку зробили не тільки що, а кілька місяців тому.

Необхідно зістригти шари так, щоб вони акцентували на очах та вилицях. Чубчик повинен здаватися відрослим, щоб його можна було легким рухом заправляти за вуха.

Однак краще не експериментувати самостійно, якщо у вас немає перукарських навичок. Краще пояснити фахівцю деталі архітектури стрижки та довіритись його майстерності.

Фахівці домагаються ефекту відрослого волосся, обрізаючи перше пасмо біля обличчя. Потім слід акуратно створювати нові шари, ніби проводити розпеченим ножем по маслу. У зачісці не повинно бути різких переходів довжини – лише плавні та акуратні. Локони в передній частині голови мають укладатися у вигляді букви Л – тоді стрижка виконана правильно.

Нагадаємо, що у моду повернулася стрижка Рейчел з серіалу "Друзі", який був популярним у 90-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ