Today.ua

США поставлять Україні унікальні бойові дрони: у чому їх особливість

Компанія Feloni Aero повідомила про запуск найсучаснішої лінійки бойових дронів. Вони будуть передані Силам оборони України.

У Feloni Aero зазначили, що після ухвалення закону про військову допомогу Україні в США компанія отримала замовлення на виробництво своїх найсучасніших бойових багатофункціональних дронів.

"При непохитній підтримці з боку уряду Сполучених Штатів у рамках нещодавнього законопроєкту про витрати ми готові зробити свій внесок в оборонні зусилля України, поставляючи передові БпЛА з озброєнням, які перевизначають парадигму сучасної війни", - повідомив генеральний директор Feloni Aero Тодд Данфі.

У компанії розповіли, що їхні безпілотники мають безпрецедентну точність і маневровість. Їх можна налаштовувати під різні завдання, від розвідки й ураження цілей на полі бою, до охорони об'єктів від вторгнення ворожих БпЛА.

Залежно від модифікації, дрони Feloni Aero оснащені гарматою натовського калібру 5.56×45 мм або протитанковими ракетами Spike. Виробник гарантує неперевершену продуктивність та надійність у польових умовах.

У безпілотниках Feloni Aero використовується технологія C-UAS, яка дозволяє їм у режимі реального часу забезпечувати контроль над повітряним простором. Ці дрони виявляють та знищують ворожі БПЛА, які загрожують об'єктам інфраструктури чи громадським заходам.

"Використовуючи технологію міліметрових хвиль, ці системи забезпечують безпрецедентну точність та ефективність у виявленні, відстежуванні та нейтралізації несанкціонованих дронів", - повідомили в компанії.

Нагадаємо, на останньому засіданні Контактної групи з оборони України Коаліція дронів повідомила про постачання нашим захисникам сотень безпілотників. Також було виділено великі гроші на додаткові закупівлі БпЛА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ