Today.ua

Росіяни нанесли авіаудар по Нью-Йорку: що відомо на цей час

Російські військові нанесли авіаційний удар по Нью-Йорку. Ворожий бомбардувальник скинув дві керовані авіабомби на зону, де проживає цивільне населення. В результаті підступної та абсолютно невмотивованої атаки зруйновано частину житлової триповерхівки. Під завалами опинилися мешканці будинку.

Йдеться про атаку на селище Нью-Йорк, що знаходиться у Донецькій області. Про результати ворожого удару повідомила Донецька ОВА в офіційному Telegram- каналі відомства.

"Росіяни скинули на селище дві керовані авіабомби та поцілили ракетою у 3-поверхівку — у будинку обвалився під'їзд, під руїнами перебувають люди. Це чергова цинічна атака росіян по цивільному населенню",— йдеться у повідомленні.

Відомо про трьох людей, які отримали поранення. Ще як мінімум п'ятеро жителів будинку перебувають під завалами. Про їхній стан наразі вичерпної інформації немає.

На місце події вже виїхали всі екстрені служби: рятувальники, поліцейські, медики, а також представники влади. Зараз вирішується питання щодо якнайшвидшого розбору завалів. Адже там можуть бути поранені люди, яким терміново потрібна допомога. Тим більше, що надворі стоїть зима, а люди у своїх квартирах були в легкому одязі.

"Наслідки будуть відомі пізніше", - попередили в інформації ОДА.

Нагадаємо, у РФ зробили заяву щодо нового наступу на українську територію, який агресор начебто має намір здійснити найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ