Today.ua

ПриватБанк подарує клієнтам по 500 грн на місяць: названо умови

ПриватБанк запропонував клієнтам нову вигідну послугу під назвою "Смачний кешбек". Названо умови, за яких можна отримати по 500 грн на місяць.

У пресслужбі ПриватБанку повідомили, що йдеться про кешбек під час відвідування ресторанів та кафе. Клієнт оплачує їжу та напої, а потім йому повертається певна сума.

Акція почала діяти 18 жовтня і триватиме до 17 січня 2024 року. У ній можуть взяти участь повнолітні особи, які мають гривневу картку ПриватБанку – "Універсальну", "Універсальну Gold" або преміальну. Виняток – власники корпоративних карток.

Як отримати кешбек від Приватбанку

Для участі в акції слід зареєструватися на її сторінці або за пропозицією від Приват24 або на e-mail. Потім потрібно розрахуватись карткою ПриватБанку. Повертаються 3% від суми як із власних, так і кредитних коштів.

Діють обмеження – один клієнт може отримати не більше 500 грн на місяць і не більше 1500 грн за весь період дії пропозиції.

Нарахування кешбеків здійснюватиметься через тиждень після відвідування кафе та ресторанів. Отримати їх можна раз на тиждень на картку "Універсальна" з лімітом або на картку для виплат. Банк самостійно сплачуватиме податки на ці відсотки.

Також зазначено, що в акції беруть участь торгові точки, які зареєстровані у міжнародних платіжних системах зі значенням коду торговельного закладу "Кафе та ресторани": 5811, 5812, 5813 та 5814.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк виплатить клієнтам 6660 грн грошової допомоги від благодійного фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ