Today.ua

Підполковник ЗСУ закликав мобілізувати чоловіків та жінок з 18 років: “Потрібні драконівські методи“

Підполковник ЗСУ Михайло Ніколов вважає, що недостатньо провести планову мобілізацію в Україні. Тому він запропонував призвати до армії усіх українських чоловіків та жінок віком від 18 років.

Підполковник ЗСУ з 68-ї окремої єгерської бригади взяв участь у зйомках проекту "Бутусов плюс", де обговорив із ведучим найгарячіші теми. У тому числі Михайло Ніколов висловився щодо мобілізації в Україні та можливості призвати до армії ув'язнених.

Військовий висловив свою думку про те, що просто провести мобілізацію в країні буде недостатньо, щоб перемогти ворога. Він вважає, що для цього потрібні "драконівські методи", тобто тотальний призив населення від 18 років, включаючи жінок.

"Для того, щоб не програти, необхідно не просто провести планову мобілізацію, необхідні драконівські методи. Як я це бачу - це тотальна мобілізація всього чоловічого та жіночого населення з 18 років", - заявив підполковник.

Михайло підкреслив, що не обов'язково, що всі українці мають потрапити на передову. Він зазначає, що жителі країни можуть працювати на оборонних підприємствах та в тилу. Водночас військовослужбовець вважає, що й ув'язнених можна залучати до виконання бойових завдань, але лише тих, хто добровільно погодиться на захист України.

Нагадаємо, що раніше Дмитро Кулеба заявив, що ситуація на фронті різко погіршилася і стала складнішою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ