Today.ua

Пенсіонери зможуть купувати всі продукти за 80% ціни: що потрібно зробити

Українським пенсіонерам дали можливість купувати продукти за 80% їхньої ціни. Причому немає значення, до якої категорії громадян вони належать: до ВПО, чи до тих, хто не покидав своїх домівок. Зараз нелегко живеться переважній більшості українців, а отже ніякого поділу за майновим станом та місцем проживання не буде.

Та все ж, для отримання такої відчутної знижки на продукти пенсіонерам доведеться виконати дві умови:

Щоб регулярно отримувати знижку на продукти та сплачувати лише 80% від їхньої вартості, треба мати картку "Особлива" від ОРТ Банку. От саме цією карткою "Особлива" слід розраховуватись у магазинах мережі VARUS. За таких умов 20% знижки на кожній покупці вам буде гарантовано.

Пенсіонерам також варто знати, що така акція поширюється практично на всі продовольчі товари, що продаються у VARUS. Знижка не застосовується лише для кількох видів товарів. Зокрема, доведеться купувати за повну вартість товари, що належать до таких категорій:

Звісно, кожен пенсіонер сам для себе вирішує, брати йому участь у цій акції, чи ні. Та все ж, гра вартує свічок. Адже ця акція – не якась одноденка, а довготривалий процес. Вона триватиме до 31 січня 2025 року. Тобто, якщо обзавестись карткою ОРТ Банку вже зараз, то можна купувати продукти за 80% ціни ще цілих 9 місяців "з хвостиком".

Географія цієї акції доволі велика. Стати її учасником можна у таких населених пунктах.

Нагадаємо, в Україні продовжили виплату допомоги пенсіонерам від ООН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ