Today.ua

Пакувальник чаю, печива та різноробочий: у Німеччині українцям запропонували зарплату до 3750 євро

У Німеччині зараз живе безліч українців, які опинилися в цій європейській країні з різних причин. І багатьом з них доводиться шукати роботу, щоб оплачувати житло, купувати продукти, одяг та інші потрібні речі. На щастя, у німецьких містах можна знайти багато вакансій.

Українцям, котрі хочуть знайти роботу, зробити це буде не складно. На різних сайтах з підбору вакансій або в оголошеннях на місцевих ресурсах опубліковано чимало пропозицій. Серед них є посади як пакувальника брендового одягу, так і різноробочого на молочній фермі чи покоївки у п'ятизірковому готелі.

Зарплати здебільшого пропонують від однієї тисячі євро. Наприклад, працівникам на складі Amazon обіцяють від 1500 до 2500 євро за підготовку посилок до відправки. Роботодавець надає офіційне працевлаштування, безкоштовне проживання, два додаткові вихідні дні на місяць та робочий графік 10-12 годин на добу 5 днів на тиждень.

Є також чимало вакансій пакувальника печива, яким у середньому платять від 1800 до 2400 євро на місяць. Від працівників не потрібне знання німецької мови, їм пропонується трудовий договір, страховка та житло.

Понад дві тисячі євро можуть заробити пакувальники на складах відомих брендів, наприклад Victoria`s Secret, Adidas та Zara. Зарплату від 2800 до 2500 євро на місяць пропонують чоловікам та жінкам за роботу на молочній фермі.

Роботодавець шукає тих, хто працюватиме шість днів на тиждень по 8 годин на день і готовий надати працівникам житло, але за 200 євро на місяць.

Заробити більше можуть пакувальники чаю "Lipton" у місті Берлін. Компанія шукає співробітників, які працюватимуть повний робочий день 8-12 годин 5 або 6 днів на тиждень, сортуючи пачки, упаковуючи чай та готуючи його до відправки. Їм пропонується ставка 2080-3750 євро нетто на місяць, а також безкоштовне житло, робочий одяг та робота з українськими бригадирами.

Також в Німеччині шукають й інших робітників. Електрики, зварювальники та сантехніки можуть заробляти від 3500 до 4300 євро, медсестри від 2700 до 3500 євро, мийники посуду 2 тисячі євро, працівники на складах від 2500 до 3 тисяч євро, а водій-кур'єр від 2100 до 2600 євро.

А раніше в Німеччині було відкрито вакансію, яка пропонує роботу з видом на море в місці з багатою історією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ