Today.ua

В Україні наприкінці тижня аномально потеплішає

Справжня весна прийде до нашої країни вже наприкінці цього тижня. Такий прогноз зробила популярний в Україні синоптик Наталка Діденко.

Черговий прогноз вона виклала у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook. Наталія Діденко повідомила, що вже сьогодні у багатьох областях розпочнеться потепління, яке триватиме до кінця тижня. У вівторок, 26 березня, у багатьох областях України стовпчик термометра підніметься до +9...+13 градусів.

Вздовж смуги Сумщина-Черкащина-Херсонщина аж до Криму буде дещо холодніше. У цих регіонах температура повітря не перевищить +9˚С.

На всьому сході України сьогодні очікуються опади. Також дощова погода встановиться у північних регіонах, за винятком Вінницької області та у південних, окрім Одеської. У західних областях країни опади не прогнозуються. До того ж місцями проглядатиме сонце.

У Києві вдень очікується суха погода із температурою повітря до +10 градусів.

А от погода у вихідні потішить майже усіх українців. У нашу країну нарешті прийде справжнє весняне тепло та сонце. Весь останній тиждень березня буде аномально теплим, каже Наталія Діденко, а до вихідних повітря прогріється до +15...+22 ˚С.

Але до кінця тижня майже в усіх регіонах України буде дощова погода. Де-не-де, з урахуванням потепління, можуть пройти перші цього року грози.

Нагадаємо, голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов раніше заявляв, що через встановлення теплої погоди опалювальний сезон буде завершено на два тижні раніше за термін.

Однак сьогодні з'явилася інформація, що у деяких регіонах він може бути продовжений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ