Today.ua

Міжнародна організація виплатить грошову допомогу дітям в Україні: хто має право на отримання

Багато міжнародних організацій продовжують допомагати українським сім'ям, які постраждали під час війни. Стало відомо про нову гуманітарну та фінансову допомогу від СОС "Дитячі містечка". Програма діє для дітей як в Україні, так і для тих, кого батьки вивезли за кордон.

Зокрема, право на допомогу має сім'я, в якій дитина отримала поранення або інше ушкодження в результаті війни. Окрім грошей, організація також надає допомогу в оформленні документів, психологічну підтримку та безкоштовні юридичні консультації.

Також батьки дитини, які мають проблеми зі здоров'ям, можуть отримати від фонду медичні послуги, в т. ч. діагностування, протезування, хірургічні операції, медикаментозне лікування, реабілітаційні послуги, допомогу в оформленні інвалідності.

Як отримати допомогу від СОС "Дитячі містечка"

Взяти участь у програмі благодійної організації можна, попередньо заповнивши форму на сайті фонду.

Для заповнення анкети необхідно мати такі документи:

Всю детальну інформацію про отримання різних видів допомоги можна дізнатися, написавши листа на електронну пошту фонду office@sos-ukraine.org.

Раніше повідомлялося, що з 1 серпня в Україні почали виплачувати державну допомогу дітям, які народилися після початку повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ