Today.ua

Грошова допомога від Червоного Хреста: заявки від українців в одній області приймають до 10 листопада

Червоний Хрест виплачує грошову допомогу українцям. Почалася реєстрація на одержання виплат для мешканців однієї області. Заявки прийматимуть до 10 листопада.

На фінансову підтримку від Червоного Хреста можуть розраховувати переселенці, які прибули до Івано-Франківської області. Внутрішньо переміщені особи повинні належати до однієї з категорій:

Претенденти на виплати мають надати копії документів для посвідчення особи та підтвердження статусу.

Заявки на грошову допомогу приймаються у період з понеділка до п'ятниці з 10.00 до 16.00 за адресою: вулиця Шухевичів, 21 б. Довідки надають за телефонами:

Також можна надсилати питання на електронну пошту: if@redcross.org.ua.

Червоний Хрест України відкрив "Пункти незламності" у Запоріжжі

Стало відомо, що спільними зусиллями Українського Червоного Хреста та КП "Інститут розвитку Запоріжжя" вдалося облаштувати у місті п'ять пунктів незламності. Їм надали генератори різної потужності, 250 ліжок зі спальними наборами та 250 продовольчих наборів.

Нагадаємо, що ВПО отримують в Україні допомогу. Для них передбачені такі виплати: 2000 грн – на одного дорослого та 3000 на дитину чи людину з інвалідністю. З початку повномасштабної війни фінансову підтримку отримали понад 5 мільйонів людей.

Багатьох переселенців позбавили виплат – йдеться від 140 тисяч українців. Міністр соціальної політики Оксана Жолнович повідомила, що ці люди одержали гроші, на які не мали права.

Раніше повідомлялося, що змінилося у виплатах для ВПО з 1 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ