Today.ua

“Ганьба, гроші стануть поперек горла“: Сумська розкритикувала Кондратюка, який забирає зарплату Козловського

Ольга Сумська розкритикувала Ігоря Кондратюка, який забирає більшу частину зарплати колишнього підопічного Віталія Козловського. Народна артистка України назвала ситуацію ганебною.

Актриса та телеведуча звернула увагу на скандальну ситуацію у шоу-бізнесі. Днями продюсер Вадим Лисиця заявив, що його колега Ігор Кондратюк забирає левову частину заробітної плати музиканта Віталія Козловського. Той заборгував йому велику суму.

Відомо, що співак перебуває на фронті та захищає Україну від російських окупантів. Однак після дострокового розриву контракту з Кондратюком Козловський має заплатити колишньому наставнику.

Ольга Сумська засудила колегу із шоу-бізнесу. Вона вважає, що Ігор мав давно вирішити питання з експідопічним замість того, щоб багато років публічно нагадувати про борг і суди.

"Яка страшна ганьба!!! Стягувати останні гроші з нашого відомого співака, військового, волонтера Віталія Козловського під час війни!!! Кондратюк давно перейшов кордон у цій темі! Думали, хоча б у цей страшний час прийде до тями і зупиниться… Але ні … Чи не стануть ці гроші, які він забирає у людини, поперек горла? – емоційно висловилася зірка серіалу "Кріпосна".

Підписники Сумської бурхливо відреагували на її слова. Більшість підтримала Ольгу.

"Навіть війна людей не міняє", "Кондратюк - це вже давно розчарування!" , "Дуже неприємна особистість", "І за законом, але точно не по-людськи", "Ганьба і ганьба Кондратюку і всієї цієї ганебної компанії! Йде війна, а він ніяк не нажереться!!!", "Віталій, пішли його за російським кораблем", "Кондратюк не скільки бідна людина, щоб під час війни чинити підло", - прокоментували фоловери.

Раніше Ольга Сумська поділилася рецептом свого фірмового пирога зі сливами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ