Today.ua

Деякі українці можуть отримати грошову допомогу у розмірі 10 800 гривень на особу

Мешканці однієї з областей України можуть подати заявку на отримання матеріальної допомоги від благодійної організації. Кому надають фінансову підтримку та як зареєструватися?

Міжнародна гуманітарна організація CARE продовжує підтримувати українців, які через війну, розв'язану Росією, опинилися у важкій ситуації. Так, фонд готується проводити реєстрацію на багатоцільову фінансову допомогу внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим у Саф'янівській сільській територіальній громаді Одеської області.

В організації наголосили, що розмір допомоги становить 3600 гривень на одного члена сім'ї на місяць. Виплати будуть здійснюватися одразу за три місяці, тож одна людина зможе отримати 10 800 гривень. Однак розраховувати на матеріальну підтримку можуть лише ВПО, які не отримували грошову допомогу від інших благодійних фондів після січня 2024 року та належать до однієї з категорій:

Прийом заявок проходитиме 11 березня за адресою: місто Ізмаїл, проспект Незалежності 69. ВПО можуть прийти на реєстрацію з повним пакетом документів з 8 години ранку до 16 години вечора.

Нагадаємо, що ця організація проводить реєстрацію в іншій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ