Today.ua

10 800 гривень на людину: відкрито реєстрацію на грошову допомогу для мешканців однієї області

Ще один благодійний фонд відкрив реєстрацію на отримання матеріальної допомоги для мешканців України. Але подати заявку можуть лише деякі категорії громадян, які проживають в одній області.

Організація World Vision відкрила реєстраційну форму на отримання гранту у розмірі 3600 гривень на особу протягом трьох місяців для мешканців Миколаївської області. Тобто вони можуть одержати у сумі 10 800 гривень на одного члена сім'ї.

Але грошова допомога надається лише вразливим категоріям тимчасово переміщених осіб, які не отримували коштів від міжнародних організацій протягом останніх трьох місяців. Крім того, у фонді віддаватимуть перевагу наступним сім'ям:

Також претендувати на допомогу можуть місцеві жителі, які постраждали під час війни, які не отримували грошові допомоги останні 3 місяці, і ті, хто прийняв у себе внутрішньо переміщених осіб.

Заповнити попередню реєстраційну форму можна за цим посиланням. Після обробки заявок працівники організації зв'яжуться із заявниками, які зможуть отримати матеріальну підтримку для уточнення даних.

Раніше стало відомо, що деякі українські жінки можуть отримати грант у розмірі 8 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ